Vieraskirja ja yhteystiedot

Vieraskirjaan saa jättää yleisiä terveisiä, kommentteja, kysymyksiä tai
vaikkapa yhteydenottopyyntöjä kirjoittamalla kommenttikenttään.

Olisi ihanaa ja omasta mielestäni tarpeellista lukea mitä mietteitä teillä lukijoilla on!
Koetteko artikkeilta hyödyllisinä, inspiroivina vai leppoisana ajavietteenä? 🙂

Vaikka teistä ei kenties tuntuisi mitenkään aiheelliselta jättää kommentteja,
niin arvostaisin suunnattomasti saada lukea ajatuksianne.

Voit myös lähettää sähköpostia, osoitteeseen: pienitorpparannalla@gmail.com

Se ilahduttaisi kovasti.

Löydät minut myös Pinterestistä. Sinne kerään ihania inspiraatiokuvia.

Kiitos!

12 thoughts on “Vieraskirja ja yhteystiedot

  • Terve,

   Suunnitelmat ovat ihan omiani ja rakennusinsinööri tehnyt tarvittavat lupakuvat, joten puolestani saat kyllä käyttää piirustuksia oman projektisi pohjana. Luonnollisesti joudut pyytämään jonkun tekemään viralliset lupakuvat.

   Onnea saunaprojektiisi! 🙂

  • Kiitokset! Niitä on kyllä kovasti tulossa, kunhan vain saan itseni hetkeksi koneen ääreen. Täytyy toivoa pari sateisempaa päivää, niin eiköhän sitä tekstiäkin saisi vihdoin ulos 😉

 1. Oletteko olleet tyytyväisiä tuohon valintaanne Varde Uniq 1 takkaan/kaminaan?Itsellämme se polttelee kauniin ulkonäkönsä vuoksi ja osin sen takia, että remonttikohteessamme, vanhassa kesämökissä, ei enää ole mahdollisuutta asentaa perinteistä tiilihormiin liitettävää mallia.
  Ostopäätös vielä tekemättä, kun huvittaisi tietää, ostaako sian vai toimivan tuotteen säkissä.

  • Heippa,

   Me olemme olleet todella tyytyväisiä. Kamiina lämmittää meidän mökin nopeasti ja tehokkaasti, eli yhdellä pesällisellä olemme pärjänneet. Asennuskin hoitui helposti, meistä amatööreistä huolimatta 😉 Lisäksi erityisen mieleiset ovat lasiluukut kolmeen suuntaan, antaa valoa ja tunnelmaa. Ainoa haittapuoli on ettei lasiluukkua/-ovea saa pysymään auki siivouksen yhteydessä, eli pitää pingottaa jollain klapilla että pysyy auki.
   Hyvä lasin puhdistusaine on esim Upouusi Nokilasi 100, jota olen löytänyt K-Raudasta ja Starkilta.

   • Kiitos vastauksesta, päädyimme samaan malliin ja se onkin tänään tilattu. Hyvää jatkoa ja hienoja mökkihetkiä Teille.

 2. Olipa mukava kun sattumalta löysin tämän blogin. Olen saanut täältäkin oppia ja oma rantasaunakin on suunnitteilla. Juuri tuollainen pulpettikattoinen malli kuten teilläkin. Sauna, puku- ja takkahuone. Kiitos ja kumarrus hyvistä vinkeistä !

  • Kiitos itsellesi ilahduttavasta palautteesta! Kaikki palaute on aina tervetullutta ja kiva huomata että tästä ”hömppäkirjoittelusta” on jollekin apua tai tarjoaa ideansiemeniä 🙂

   Missäs vaiheessa projektinne on?

   Tähän aikaa vuodesta kaikuu itselle vahvasti alkutaipale, kun metsuri oli kaatamassa puita ja kaikki oli vielä suunnittelu- ja lupavaiheessa, kutkuttavia aikoja!

   Nyt pohditaan terassia ja odotellaan kesää…

 3. Projekti on siinä vaiheessa että puut vielä palstalla pystyssä. Metsuri ehdotti, että älä enää polttopuuta tee. Kenttäsaha paikalle ja hyötykäyttöön puut. Metsuri odotteleekin nyt, että annan lähtölaukauksen. Täytyisi sahurin mukaan tehdä listaa minkä mittaista tavaraa tarvitaan. Säästäisi liialta hukka”jätteeltä” Eipä tiedä vielä kun vasta skissejä tehty. Itselläkin terassi vielä hiukan kesken kun oli niin paljon muutakin puuhaa syksyllä. Rakentaminen korkeintaan vasta kesällä 2016.

 4. Hei
  Otan yhteyttä Varsinais-Suomen Rakennusteam Oy:n puolesta. Eksyin blogiisi, jossa kerrot kuormalavojen uudelleen käytöstä, sattumalta ja kysynkin, olisiko mahdollista saada jakaa kyseinen kirjoitus yrityksemme facebook sivuilla?

  Arvostamme suuresti luontoa ja toimintamme pohjautuu hyvin vahvasti kestävään kehitykseen ja sen toteuttamiseen. Ideasi kuormalavojen käytöstä, ovat fantastisia. Olisimme otettuja jos saisimme jakaa nämä vinkkisi myös muille näitä arvoja kunnoittaville ja tee-se-itse miehille ja naisille.

  Ystävällisin terveisin Miia Laitinen
  Varsinais-Suomen Rakennusteam Oy
  rakennusteam@hotmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s