Vuosi bloggaamista

Olen vuoden verran harrastanut tämän blogin pitämistä ja tässä päivänä kauniina aloin reflektoimaan mitä se on pitänyt sisällään.

fff7b10f8c47c2120b1c7dfd43f793df

Alunperin en osannut aavistaa mitä blogin pitäminen tarkoittaa. Mutta tämä ensimmäinen vuosi on opettanut minua aivan valtavasti ja kaikenlaista on tullut koettua ja uusia väyliä avattua.

Itse kirjoittaminen on ollut minulle erittäin opettavaista, mutta myös terapeuttista. Viimeksi tänään käytin tilaisuutta hyväkseni kun minun piti kirjoittaa yhtä projektia, ja tuntui etten päässyt vauhtiin. Päätin ensin kirjoittaa blogiin kirjoituksen, jotta saisin vaihteen päälle. Se selkeästi auttaa, kun voi ensin kirjoittaa jotain mistä pitää ja ilman suurempaa tavoitetta.

Lisäksi olen perehtynyt verkkoviestintään paljon syvemmin ja blogini ansiosta pystyn sisästämään verkkoviesinnällisiä asioita aivan eri tasolla. Näen myös mikä valtava voima blogeilla ja bloggaamisella voi parhaimmillaan olla.

Parasta on että kiitos blogini – eli julkisen kirjoittamisen, perustin taannoin oman yrityksen. Se on itselleni mykistävää, vaikka samalla tuntuu ”niinhän tässä varmaan kuuluikin mennä”. Päätös joka sisältää vuosien ajatuksella leikkimistä, paljon latausta ja tunnetta. Mutta kaikesta innostuksesta huolimatta saa minussa levollisen olon. Tulevasta ei ole tietoakaan, mielessä vain lukuisia suunnitelmia, mutta valinta tuntuu oikealta.

Kirjoittamisella on uskomaton voima, mutta vasta kun sanat kohtaavat lukijan.

Kiitos teille kaikille lukuhetkistä ja kannustuksista!

a1d1df4c3f0819763bb6259e1863ce6f

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s