Ovet, olé!

Tehtiin pikainen pyrähdys landelle viime sunnuntaina. Missiona oli saada pariovet paikoilleen. Näyttää olevan hyvä taktiikka pitää tavoitteet minimalistisena 😉 Ovet saatiin sujuvasti paikoilleen.

WP_20131124_14_45_31_Pro

Pariovet asennettuna paikoilleen ja säädetty kohdalleen.

Vaikka nyt tämän kirjoituksen perusteella saatan johdatella teitä vakuuttumaan kuinka vaivatonta homma oli, niin täytyy myöntää, että toimin enemmän statistina ja mieheni voimanlähteenä. Sheriffi saapui tekemään suurimman osan työstä, joka näytti olevan hänelle lastenleikkiä. Ammattilaiselta homma sujuu kertaheitolla ja kolme kertaa nopeammin. Meidän tehtäväksi jäi nostaminen, ohjaaminen saranoihin, tilkitseminen ja kuvien ottaminen.

Lasiset pariovet tilattiin hyvissä ajoin, keväällä 2013 Edux Ovet Oy:ltä. Sieltä saimme parhaimman tarjouksen ja asiakaspalvelu oli erinomaista. Sopivan toimittajan löytäminen ei ollut helppoa. Kyselin tarjouksia monesta paikasta, mutta vaiva oli sen arvoista. Laskin että kalleimman ja halvimman hintaero oli peräti 1000€. Näin jälkiviisana, olisin tilannut ovet paljon myöhemmin, mutta välillä on haasteellista arvioida aikatauluja ja marssijärjestystä.

kuva

Ovet apposen auki!

WP_20131124_14_45_16_Pro

….sivuprofiili paljastaa tekemättömiä töitä.

Ovien ollessa paikoillaan sai vihdoin vetää keuhkot täyteen raikkaan kuulasta ilmaa ja hengähtää. Ennen pimeän syleilyä ehdimme nopeasti kerätä vielä roskia kasaan. Vielä täytyy mennä asentamaan ulkovuorauslautoja, siivota työkaluja säilytykseen jne. Toki on muitakin pieniä hanttihommia pitkässä ”pitäisi” -listalla, mitkä olisi viisasta tehdä ennen lumen tuloa. Mitä enemmän saamme tässä vaiheessa työstettyä,  sen nopeammin pääsemme etenemään keväällä. Tunnelmat ovat hieman ristiriitaiset, toisaalta on erittäin paikallaan pitää taukoa, ihan säästösyistäkin. Mutta samalla on kutittava kipinä jatkaa vielä vähän lisää.

Eipä tässä siis muuta kun kaakaota termariin ja hieman enemmän toppaa päälle, niin kyllä vielä tarkenee!

Säihkyvää viikon jatkoa!

Terveisin, Pieni torpparinne

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s