Resepti: Pinaattilettuja

Pinaattilettuja on helppo valmistaa, joten apukokeiksi voi kutsua vaikka perheen pienimmätkin.

Ohjetta on myös helppo vaihdella, riippuen mitä kaapista sattuu löytymään. Itse tyhjensin tähän reseptiin sämpyläjauhopussin, sekä lisäsin grahamjauhoja, näin sain lettutaikinasta hieman ruokaisampaa. Halusin myös hieman mausteisemmat pinaattiletut, joten lisäsin korianteria ja jeeraa.

Pinaattiletut (n. 50 pientä, tai n. 25 isoa)

1 litra kulutusmaitoa

5 dl jauhoja (vehnä-, sämpylä-, graham-, ruisjauhoja yms.) 

4 kananmunaa

1/2 dl öljyä (sekoitin rypsi ja oliiviöljyä)

1 pss (150 g) pakastepinaattia 

2 tl merisuolaa

1 tl mustapippuria

1 tl grillimausteseos (mustapippuri, sokeri, suola, paprika, chili…)

1/2 -1 tl korianteri

1/2 -1 tl jeeraa 

 

Paistamiseen voita.

Vatkaa maitoon jauhot, kananmunat, pinaattia. Lisää öljy ja mausteet. Paista valurautapannulla voissa. Tarjoile puolukkahillon ja porkkanaraasteen kanssa.

 

KuvaKuva

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s