Torppari kiittää, 10 000 vierailua

Pieni torppa rannalla oli leppoisasti lomailemassa, kun samaan aikaan täällä kävi aikamoinen kuhina, sillä 10.000 vierailun rajapyykki meni eilen aamulla rikki.

b04e25c6e2837ee3000e6742291cc8c5

Torpparina olen aivan sanaton ja samalla otettu, niin monesta kyläilijästä 🙂  Bloggaajana minun on mahdoton arvoida onko artikkeleista mitään iloa tai hyötyä? On ollut arvokasta saada palautetta ja tutuilta toiveita. Niistä saa mukavasti lisää kipinää nakutella uutta jutun aihetta.

Tämä tuleva kesänviettopaikka on minulle erityisen rakas ja tärkeä, olenhan viettänyt tällä hienohiekkaisella rannalla miltei kaikki elämäni kesät! Ulkomailla asuessa, kaipuuni kotimaahan kohdistui useasti tähän minun ”landeen”, rakkaitteni lisäksi. Ehkä se kertoo kuinka tärkeä paikka tällä palstalla maata on sydämessäni?

Aivan erityiseltä tuntuu toteuttaa unelmaa, mitä on vuosia kätkenyt sisällään. Saada jonain päivänä rakentaa oma pikku torppa. Vielä tärkeämmäksi asian tekee, että teemme tätä yhteisenä projektina, perheen voimin. Uskon että luomalla yhdessä jotain uutta ja omaa – paikasta tulee meille kaikille yhtä tärkeä. Juurrumme tänne tasavertaisesti.

Konkreettinen rehkiminen ja tekeminen on myös yllättänyt pelkästään palkitsevana, näin alkuvaiheessa. Osasyynä lienee nykyajan työteon muoto. Istumme päivät pitkät päätteen ääressä. Tällöin sitä hakeutuu vastapainoksi toteuttamaan itseään tekemällä asioita omin käsin.

Eipä tässä muuta, kun takaisin mihin jäimme viime viikolla, eli otsalautojen pariin!

Kiitoksin, Pieni torpparinne

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s