Väreilyä ilmassa

image

Vasta valmistuneen (toki puuttuu pitkä lista viimeistelyvaiheita) tuppilon taakse jätettiin pari hienoa katajaa. Toisessa bongasin jopa marjoja. Kauniita puita.

Tänään on satanut ja ukkonenkin miltei murahdellut. Selkeästi siis väreilyä ilmassa, koska huomenna alkaa itse torpan nikkarointi -osuus! On kyllä mahtavat fiilikset ja mieskin on ollut työmaalla valmistelemassa huomista varten.

image

Jotta nuorempikin väki viihtyy näissä työmaaoloissa, täytyy välillä käydä kalassa. Meillä tosin vain särki näyttää nappaavaan….

Päädyttiin kutsumaan ahkera appiukko, sekä kirkonkylältä kaivinkonekuljettajan isä paikalle auttamaan. Itse koitan toki myös olla enemmän avuksi kun tiellä 😉 Saa nähdä miten pitkälle ehdimme tulevana ”buustaus viikolla”. Tarkoitus on saada hommat hyvin vauhtiin, jotta voidaan sitten tulevina lomaviikkoina jatkaa nikkarointia hyvällä sykkeellä.

image

Ulkopaneleiden hukkapala ”tilataidetta”.

image

Tässä esimakua vielä vaiheessa olevasta tuppilosta. Panelit ovat paikoillaan, mutta vielä maalausta, oven viimeistelyä, yläikkunan asentaminen, ”sisustaminen” pöntön lisäksi…

Tuppilo ollaan saatu käyttökuntoon. Vielä vain on paljon tekemistä viimeistelyjen kanssa, joten kun vain saan pinnat maalattua, niin laitan siitä raporttia. Sen voin todeta, että tyytyväisiä ollaan lopputulokseen, eikä ahdasta tule olemaan ( koko on 2 x 2,5 m).

Ei tässä muuta kun rakennekuvien läpikäyntiä, saunaan ja hyvät yöunet, niin jaksaa huomenna pakertaa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s