Sisustussuunnitelman yksityiskohtia, osa I

”Meillä ei ole edes mökkiä pystyssä”, sanoi mieheni äsken kun luki tuoreen otsikon. Niinpä niin, mutta eihän se estä suunnittelua, vai kuinka? 🙂

Tässä vaiheessa projektia tuntuu että suunnitelmat ovat vielä abstrakteja, mutta kuitenkin tunteita herättäviä. Tässä artikkelissa käsittelen sisustussuunnitelmaa luokituksella ”kultareunukset”, eli tehosteet ja koristeellinen stailaus.

Pikku pimusta lähtien, olen saanut kuulla, kuinka uimarannalla oli hieno 8-kulmainen pukukoppi. Tuo samainen pisamanenä taisi myös todistaa kuinka puinen pukukoppi päätyi juhannuskokkoon joskus 70-luvulla, jos muistan oikein? Voi toki olla, että rakas isoisä osasi kertoa tarinan niin elävästi, että olen kuvitellut tapahtuman? Tuolloin oli juhannuksen kohokohta polttaa lahonneet puuveneet ja poluilta siivotut risukot järvessä ruosteisessa öljytynnyrissä.

Tuo nostalgiaa herättävä pukukoppi on siitä asti muhinut mielessäni. Vielä en osaa sanoa tulemmeko, jonain päivänä toteuttaa sen uudelleensyntymisen? On kuitenkin selvää, että pukukoppi on loistokautenaan toiminut tärkeänä maamerkkinä uimarannalla.

Mielestäni olisi oikein kunnioittaa pukukoppia ja tuoda se jollain tapaa sisustuselementtinä tulevaan pikku torppaan. Olen pyöritellyt mielessäni, että tulevalle sohvalle voisi teettää tyynynpäälliset, jossa ainakin yhdessä olisi painatuksena kuva pukukopista. Olen päätymässä oheiseeen kuvaan. Mielestäni se on aivan ihana, mikä ilo ja nostalgia tuosta kuvasta hehkuu kesäauringon lailla!

Tyynypukukoppi

Huomaan usein sisustavani ”pareittain”, eli vielä täytyy kahlia läpi ao. kuva-albumeista ja päättää mikä olisi toisen tyynynpäällisen aihe…

kuva_albumit

Toinen sisustusidea olisi ripustaa airoja seinälle. Olen jälleen kerran sortunut haahuiluun Pinterestissä, ja sieltä löytyi jos minkälaista toteutusta inspiraation lähteeksi! Edessä on siis ahkera kirpputorien kiertäminen. Airoja voisi maalata ”coral coastal” -värimaailman mukaisesti tai vain hioa esille kulunutta pintaa. Ne voisi ripustaa seinälle koristeeksi tai vaikka käytännölliseksi naulakoksi.  Tosin ao. verhotangon korvike näyttää myös erittäin puhuttelevalta.

9e689f914a7f25a4b7f0dcdf5c187847-1 tumblr_m28eylbvK81qeltl1o1_400 airot_3

1557821f5cd79256eb209f6cf583c503-1 paddles-in-interior-decorating-20 airot_1

e1fbb5090979af12caff3b9891825ffa4689464428_6536868ef3_b

Näissä tunnelmissa jatkan ”soutamista” kohti kesää, ja jos sattuisin löytämään airot, kuluisi aika varmasti nopeammin 😉

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s