Kesäkeittiö

14

”Luksusluokan” keittiö, joka sijaitsee omassa tilassa – säältä suojassa. Ihanan valoisa ja selkeä toteutus.

Rakastan ruoanlaittoa ja etenkin rakkaille ihmisille! On ihanaa pohtia mitä tarjoilisi ja hankkia tuoreita raaka-aineita. Mutta vielä kiehtovampaa on keksiä jotain omia pikku twistejä. Sanomattakin selvää, etten ikinä seuraa ruokareseptejä orjallisesti.

Kun aloin työstämään blogiani, en voinut olla lisäämättä omia ruokareseptejä. Tosin päätin heti alkuunsa, että rajaan reseptit sellaisiksi, joita voi valmistaa ”landella” yksinkertaisissa olosuhteissa. Resepteihin pääset tutustumalla kategorissa: Pienen torpan ruokaresepetejä. 

Tästä pääsemmekin kepeästi aiheeseen, eli kesäkeittiöön! Olen koonnut artikkeliin jälleen hieman ideoita ja ajatuksia minkälaisen kesäkeittiön voisi rakentaa tulevalle terassille, josta kerroinkin hieman alustavia pohdintoja artikkelissani Terassissuunnitelmat.

Kesäkeittiön saa mukavasti piristettyä iloisilla ja raikkailla keittiöpyyhkeillä. Niistähän voisi vaikka ommella verhot, piilottamaan astioita tai kuivumassa olevia tiskejä. Koska itse en pidä siivoamisesta juurikaan, niin koitan sinnikkäästi itseni siihen puuhaan huijata valitsemalla käyttöön hauskoja tiskirättejä, mitä nykyään saa vaikka millä hauskalla printillä tai sanomalla.

15

Tästä kesäkeittiöstä ei taida puuttua juurikaan mitään, paitsi ettei kaasugrilliä näy. Itse pidän asettelusta ja tunnelmasta. Keittiö suorastaan kutsuu luokseen pilkkomaan tuoreita yrttejä, grillamaan jne.

outdoorkitchen_rect540_rect540

Hieman simppelimpi totetutus. Tästä näkee, ettei kesäkeittiö taida vaatia niin suuria mukavuuksia, ja huomaattehan mitä on käytetty perustuksena! Kuormalavat! 🙂

Skärgårdskök_rect540

Suloinen pikku kesäkeittiö, omana tilana hieman syrjemmällä. Värit eivät itseäni niin puhuttele, mutta muutoin aika soma!

tumblr_mabx24zEK41r6qtyoo1_500

Aivan ihana vintage & country henkinen selkeä kesäkeittiö. Vanhoja viinilaatikoita voi vaikka käyttää hyllynä!

item6.rendition.slideshowVertical_rect540

Mikäli hakee valoista kesäkeittiötä, niin kannattaa katteeksi valita valokate.

tumblr_lp4sj54s9d1qgtckqo1_500

Bingo! Tämä toteutus on mielestäni aika nappi! Aivan ihana toteutus, ei voi muuta sanoa.

ac-0261-92-sugestoes-churrasqueiras-03

Mikäli budjettia ei olisi, niin tämä olisi aika tyylikäs ja loistava toteutus. Näppärästi saisi keittiö ”pakettiin” ja piiloon.

101e64519d0bc128e2cc042160492fc1

Harmonisesti sointuvat värit ja materiaalit.

2476060c33d9295df60b9d697f84b6d4

Toinen erittäin tyylikäs toteutus. Värit ja materiaalit ovat ajattomat, mutta hieman pohdituttaa tuo tulisija, mitä sanoisi palotarkastaja?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s