Resepti: Remoulade-kastike

Kalan tai esim. paahtopaistin kanssa sopii erinoimaisesti Remoulade-kastike. Sen valmistaminen on yllättävän helppoa ja nopeaa.

Remoulade-kastike

100 g kermaviiliä (tai creme fraiche)
1 dl majoneesia
1/2 dl maustekurkkua kuutioina
1/2 porkkana
1/2 sipuli (pehmeän makuinen, esim. hopea tai salotti tms)
n 2 rkl persiljaa
n 1 rkl pieniä kapriksia
1/2 tl sinappia
suolaa
mustapippuria

Silppua kaikki ainekset niin pieneksi kun mahdollista ja sekoita kaikki yhteen. Voit antaa kastikkeen maustua viileässä, noin 1 h verran ennen tarjoilua.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s