Nälkäinen bloggaaja

Maanantaina 18.3.2013 tuli mielenkiintoinen Prisma -dokumentti; ”Syö, paastoa ja elä pitempään”, joka käsitteli paastoamisen eduista liittyen terveyteen. Siinä mm. todettiin kuinka aivotoiminta parani kun ihminen on nälissään, ymmärtääkseni lievässä paastotilassa. Lievässä paastotilassa aivosolut aktivoituvat, mikä primitiivisellä tasolla on hyvinkin järkeen käypää – ihmisen on nälkäisenä keksittävä uusia keinoja ravinnonsaantiin. Toisaalta ymmärsin hyvin mitä sillä haettiin, koska monasti itsekin huomaan, että ajatus kulkee kirkkaamin etenkin ennen lounasta. Mutta totuuden nimissä täytyy myöntää, että kun nälkä kasvaa suuremmaksi itselleni  iskee perhepiirissämme kutsumana ns. ”kiukkunälkä”.  019

Tässä ruokapöydän ääressä nakutellessani voin teille kertoa, että näppistä nakuttelee nälissään oleva bloggaja, jonka verensokeritaso alkaa vajota lähes kiukkunälkää.

Olen tässä pyöritellyt eri aiheita, mitä voisin käsitellä blogissani tässä rakennuslupaa odottaessa. Päällimmäisenä ovat mielessäni:

  • sisutusajatuksia, joista voisi olla konkreettiset suunnitelmat, lennokkaita ideoita yms
  • mökin, landen, bönden yms. kutsumanimiä ja niiden taustoja
  • lisää reseptejä  (mm. beer can -kana, kokonainen kala foliossa…)

Mikäli lähtee leikkimään ajatuksella, niin nälkää voisi myös kuvailla halulla toteuttaa tämä rakennusprojekti. Siinä mielessä nälkä on vielä mielestäni hedelmällisellä tasolla . Vaikka päivät ja viikot vierähtävät huimaa vauhtia, on kuitenkin ihan hyvä ”boogie” päällä. Asiat etenevät ja aikaa tuntuu riittävän hyvin ratkaisujen oivalluksille.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s