Puisia juttuja!

On muuten mielenkiintoista huomata miten tehokkaasti ja nopeasti hyvät uutiset piristävät!

Eilen olin aivan uupunut, väsymys painoi ja päivälliseksi suunnittelin pataruokaa, pitkälti siksi että voisin samaan aikaan torkkua! No siinähän sitten torkuin samalla kun lapset touhusivat ympärillä. Olin jo vaipumassa pumpuleiden sekaan, kun kännykästä kuului iloinen piipahdus. Sinä hetkenä mietin, että jaksanko katsoa viestin vai jatkanko vielä vajoamista syvempään ”zeniin” .  Siinä vaiheessa kun huomasin ajatusten vilkastuvan ja käyväni itseni kanssa outoa juupas-eipäs dialogia,  niin nostin käden ylös ja luin viestin. ZING! Miten vireystilani loikkasikin toiseen ääripäähän kun viesti sisälsi alla olevan kuvan!

S__72A1

Jestamandeera, nyt alkaa kuulkaas tapahtumaan!

Mieheni jutteli myös puhelimessa metsurin kanssa, joka osasi kertoa että yksi kaadetuista haavoista oli sen verran priimaa tavaraa, että kannattaisi työstää laudepuut! …eli tuleekohan se löylyhuone sittenkin aikaisemmin? 😉

Toisaalta itsenäni kiinnostaisi myös selvittää mahdollisuutta hyödyntää haapa laituria varten. Jostain muistan lukeneeni tai kuulleeni, että haavasta voisi saada hyvää materiaalia mm. laituriin ja jopa terassilaudaksi. Samalla voisin selvittää olisiko sitä mahdollista esim. lämpökäsitellä? Miten haapa siihen reagoisi ja onko käsittelystä käytännöllistä hyötyä?  Tähän toivon kovasti kommentteja ja etenkin kokemuksia lukijoilta?

Edelliseen asuntoomme vaihdoimme korkkilattian lautalattiaksi, joka oli lämpökäsiteltyä koivua. Lattia tuntui äärimmäisen pehmeältä ja lämpimältä. Hyvien ominaisuuksien lisäksi, ulkonäkökin miellytti.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s