Tervetuloa!

Hei,

Ihanaa että eksyit tänne! Olet lämpimästi tervetullut!

Olen kovin innoissani aloittamassa tätä uutta seikkailua, niin projektini parissa, kun myös blogin kirjoittamisessa. Tästä tulee hauskaa!

Ajattelin käsitellä blogissani rakennusprojektiamme koodinimellä ”rantasauna ilman saunaa”. Noh, se ei ehkä ole koko totuus, koska tulevaisuudessa luultavasti siellä myös lämpiää kiuas ja näin se sinne myös lupapapereihin piirretään.

Se mikä tekee tästä projektista kenties omaleimaisen on se, että ajattelimme toteuttaa tämän 25 neliöisen mökin hyvin tiukalla budjetilla, omista puista, omin pikku kätösin. Itse asiassa tarkemmin ajatellen, en edes ole varma onko tämä nyt niin omaleimasta? Mutta eiköhän jokainen rakennusprojekti ja mökki ole enemmän tai vähemmän omaleimainen tavalla tai toisella?

Meillä on tarkoitus rakentaa mökki, jota kuvastaa: 25 neliötä, vain kesäasuttava, tupa, 1 mh/tulevaisuuden löylyhuone, keittiönurkkaus, aurinkoenergialla toimiva, juokseva vesi, pulpettikattoinen, isot ikkunat, parillinen lasiovi, kamiina…. Lisärakennukset näin alkuun tulevat myös olemaan puucee, sekä puuvaja, jonka olemme jo rakentaneet kesälomallamme 2012.

NaapuritaTalvella

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s